U kunt bij Bouwmeester Watersport terecht voor:

  • Motor montage
  • Buitenboordmotor reparatie
  • Winteronderhoud buitenboordmotor/winterbeurt buitenboordmotor
  • Overige onderhoud

Buitenboordmotor service

Bouwmeester Watersport kan tot de meest uitlopende werkzaamheden uitvoeren aan uw buitenboordmotor.

Montage

Uw motor vakkundig monteren is geen eenvoudige klus. De motor moet exact in het midden van uw spiegel gehangen worden, en de kabels moeten juist aangesloten worden. Dit is een klus die je beter aan vakmensen over kan laten.
Bouwmeester Watersport monteert dagelijks motoren aan diverse boten. U moet dan denken aan rubberboten, aluminium boten, sloepen, speedboten, console boten, open boten en noem verder maar op. Wij hebben de kennis in huis om een motor achter elke boot vakkundig te monteren.

Onderhoud/Winteronderhoud buitenboordmotor

Onderhoud aan uw motor is heel belangrijk! Een reden als ‘ik heb toch maar 2 uur gevaren dit jaar’ is een slechte reden om geen onderhoud te geven. In  uw motor zit olie en benzine restten. Juist daarom kunt u het jaar erop problemen krijgen! Ook al heeft u weinig gevaren alsnog moet u altijd een onderhoudsbeurt geven. Veel fabrikanten eisen dit ook, anders vervalt de garantie. Ook uw benzine heeft onderhoud nodig, benzine gaat na van loop van tijd ‘stuk’. Informeer daarom altijd hoe uw motor het beste de winterstalling in kan.
Bouwmeester Watersport geeft service beurten aan vrijwel alle buitenboordmotoren. Van veel merken zijn wij dealer of hebben wij dagelijks mee te maken. Denk aan merken als: Evinrude, Yamaha, Mercury, Tohatsu, Honda, Torqeedo, Tomos, Selva en noem maar op. Staat uw motor hier niet tussen? Wij hebben alsnog de kennis en middelen in huis om uw motor vakkundig onderhoud te bieden.

Reparaties

Welk merk motor u ook heeft, er kan altijd iets stuk gaan. Dit is heel vervelend en wilt u graag goed en snel opgelost hebben. Heeft u zelf de mogelijkheid uw motor te brengen? Dan maakt u een afspraak en komt u de motor op de gewenste datum brengen.
Bent u niet in staat de motor te brengen? Uiteraard kan Bouwmeester Watersport u motor ook ophalen. Het is zelfs mogelijk dat wij reparaties ter plaatse uitvoeren. Of dit nu in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Noorwegen, Zweden of Finland is, het is allemaal mogelijk.

Overige werkzaamheden

Het is bij Bouwmeester Watersport ook mogelijk uw staartstuk te laten spuiten uw motor te begrenzen of staartstukken te vervangen. U kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen de werkzaamheden voor u uitvoeren. Ook werkzaamheden aan inboardmotoren is voor ons niet nieuw.