Mercury F5MH LPG

2020-buitenboordmotor-06-20-056
Mercury F5MH LPG Specificaties:
Modeljaar Nieuw
Bediening Knuppel
Aantal pk 5
Start Hand
Staartlengte Lang
2/4-takt / elektrisch 4-Takt gas
Garantie Fabrieksgarantie (3 Jaar)
Prijs € 1.727,- LPG/GAS

Extra informatie

De nieuwe Mercury 5hp Propane/LPG FourStroke biedt probleemloze draagbaarheid, betrouwbaarheid en gebruiksgemak en draait op alternatieve schone brandstof. De motor kan worden ingezet voor het aandrijven van aluminium boten, opblaasboten of zeilboten.

Met een grote verplaatsing van 123 cc biedt de nieuwe 5hp Propane/LPG FourStroke buitenboordmotor het beste vermogen in zijn klasse door de beschikbare pk’s volledig te benutten.

Vanaf slechts 27,2 kilogram is de 5hp Propane /LPG FourStroke licht en gemakkelijk te dragen of te transporteren. En u kunt de motor laten draaien op het gewone propaangas dat u wellicht ook voor uw barbecue gebruikt.

De buitenboordmotor is standaard uitgerust met een automatische propaangasafsluitklep op de motor en in de brandstofslangconnector, waarmee dus ook aan de veiligheid wordt voldaan.

Starten is eenvoudig gemaakt met de handbediende choke, die de brandstof-luchtverhouding verrijkt voor snelle en betrouwbare starts, vooral wanneer de motor koud is. Automatische decompressie verlaagt de trekkracht bij het gebruik van het startkoord.

De 5hp Propane/LPG FourStroke heeft een gemakkelijk toegankelijk schakelhendel op de motor en heeft zes kantelstanden, waaronder een ondiepwaterstand, om de buitenboordmotor te kunnen gebruiken waar u hem nodig hebt.

Sail Power

Sail Power-modellen zijn ontworpen voor booteigenaren die een kleine buitenboordmotor willen om hun zeilboot te besturen. Het Sail Power-model is verkrijgbaar met aslengtes van 20 inch (508 mm) en 25 inch (635 mm). Extra voorzieningen zijn onder meer:

  • Een laadspoelsysteem van 12 V (4 A/50 W) met kabel stelt zeilers in staat een accu op te laden om elektronica of verlichting te laten werken
  • De achterruitstuwingsuitlaat en de schroef met hoge stuwkracht verbeteren de hantering en de bediening van de boot bij lage snelheid

Andere voorraad buitenboordmotoren