Honda BF8

Honda-BF8pk
Uitvoering Staart Start Bediening Cilinders Gewicht Prijs
BF8SHU Kort Hand Knuppel 2-cilinder 42 kg € 2.799,-
BF8LHU Lang Hand Knuppel 2-cilinder 44.5 kg € 2.899,-
BF8SHSU Lang Elektrisch Knuppel 2-cilinder 45.5 kg € 3.099,-
BF8LHSU Lang Elektrisch Knuppel 2-cilinder 48 kg € 3.199,-
BF8SRU Kort Elektrisch Afstandsbediening 2-cilinder 46 kg € 3.399,-
BF8LRU Lang Elektrisch Afstandsbediening 2-cilinder 48,5 kg € 3.499,-

De BF10 en BF8 staan bekend om hun superieure betrouwbaarheid en zuinigheid, met een responsief vermogen en responsieve prestaties. En dat allemaal in een compact en draagbaar ontwerp

Pak ‘m op en ga

BF8 – BF10 motoren zijn licht en compact en, dankzij hun inklapbare handgrepen, ook heel draagbaar. Ze zijn ideaal voor opblaasboten, rubberboten en roeiboten; en het zijn handige ‘kicker’ motoren voor grotere vissersboten en zeilboten.

Licht en gemakkelijk

Als u een opblaasboot, RIB of tender heeft, zijn deze motoren niet alleen makkelijk te vervoeren, maar ook makkelijk te bedienen.

ONDERHOUDSARM VERMOGEN

En nog een heleboel ook. En met de reputatie op het gebied van betrouwbaarheid, superieure brandstofefficiëntie en lage emissies, is uw boot niet compleet zonder een Honda motor.

Deze lichte 4-taktmotoren zijn makkelijk te starten en beschikken over Programmed Ignition (PGM IG), waardoor uw Honda u tijdens het starten – zelfs bij koude start – nooit teleurstelt.

Volop kracht

Bij motoren met elektrische start is het heel belangrijk om uw accu in goede conditie te houden, zodat deze betrouwbaar blijft. En als u elektrische apparaten mee heeft aan boord, zorgt de laadspoel met hoge capaciteit ervoor dat deze ook perfect opgeladen blijven en hun werk blijven doen – zelfs bij trollingsnelheden. De standaard schroef met vier bladen brengt het vermogen via een slanke hydrodynamische versnellingsbak rechtstreeks het water in.

ONDERSCHEIDENDE ACCESSOIRES

Door zijn verbluffende zilverkleurige buitenkant ziet u meteen dat het een Honda is.

Bevestigd aan de achterkant van de boot en in het water, ziet hij er geweldig uit als de omgevingskleuren worden weerspiegeld in de buitenkant. Het strakke ontwerp en de mooi gevormde lijnen lopen helemaal door naar de superslanke hydrodynamische versnellingsbak. Dat betekent minder weerstand en een lager brandstofverbruik.

Inklapbare handgreep

De BF8 en BF10 hebben ingebouwde, inklapbare handgrepen, precies op het juiste evenwichtspunt, waardoor ze erg makkelijk te vervoeren zijn – en zelfs in de hand zien ze er geweldig goed uit.

EEN WATERDICHTE GARANTIE

Net zoals dat geldt voor onze motoren, is een Honda garantie de beste die u kunt krijgen.

De reden is duidelijk: betere bescherming tegen zout water, door betere anticorrosietechnologie en beter onderhoud door speciaal opgeleide Honda monteurs. Als klant van Honda Marine profiteert u van een garantie voor recreatief of commercieel gebruik, zolang u zich houdt aan het onderhoudsschema. Deze garantie behoudt gedurende haar hele levensduur dezelfde waarde. Dat betekent dat de dekking op de laatste dag net zo goed is als op de eerste. Wij denken dat dit behoorlijk bijzonder is.

Vier verdedigingslagen

We anodiseren eerst de aluminium body met ons gepatenteerde ‘dubbelafsluitende’ proces. Vervolgens wordt een epoxy grondverf aangebracht voorafgaande aan de glimmende zilverkleurige verf. En voor een nog betere bescherming tegen UV-straling brengen we ten slotte een bovenlaag van heldere hars aan. Om extra zekerheid te bieden is een oplosbare anode aangebracht en zijn alle aansluitingen waterproof. Corrosie maakt geen schijn van kans.

Andere nieuwe buitenboordmotoren