Honda BF50

Honda-BF50pk
Uitvoering Staart Start Bediening Cilinders Gewicht Prijs
BF50 SRTZ Kort Elektrisch Afstandsbediening 3-cilinder 96 kg € 7.439,-
BF50 SRTU Lang Elektrisch Afstandsbediening 3-cilinder 96 kg € 8.099,-
BF50 LRTZ Lang Elektrisch Knuppel 3-cilinder 98 kg € 7.539,-
BF50 LRTU Lang Elektrisch Afstandsbediening 3-cilinder 98 kg € 8.159,-

De onlangs herontworpen BF40 en BF50 zijn compact en zitten boordevol geavanceerde functies. Ze hebben het laagste gewicht en de hoogste snelheid in hun klasse.

Krachtige lichtgewicht driecilindermotoren

De BF40 en BF50 zijn technologisch geavanceerde, lichtgewicht buitenboordmotoren met een uitstekend vermogen-gewichtsverhouding, een krachtige acceleratie en een indrukwekkend efficiënt brandstofverbruik.

COMPACT VERMOGEN

De nieuwe BF40 en de BF50 zijn lichte, compacte 808 cc driecilindermotoren, met een krachtig koppel en opwindende prestaties.

Hoe we dat doen? Door ze te voorzien van PGM-Fi elektronische brandstofinspuiting, waardoor ze makkelijk starten, krachtig accelereren en een verbluffend laag brandstofverbruik hebben. Het lange, slanke inlaatspruitstuk en de verkleinde elektronische onderdelen wegen minder en vragen minder ruimte, en dragen bij aan het compacte en slanke ontwerp.

Betere prestaties

Voeg daaraan toe ons unieke Boosted Low Speed Torque (BLAST™) en het superefficiënte Lean Burn Control van het ECOmo-systeem, en u krijgt een zeer indrukwekkende combinatie.

PLEZIERIGE EN HARDE WERKER

Of u nu aan het vissen bent of gewoon leuk aan het cruisen bent over het water, u wilt altijd de beste motor. Maar welke dan?

Zowel de BF40 en de BF50 zijn bruisende en responsieve buitenboordmotoren die betrouwbare prestaties leveren voor waterliefhebbers, welk water ze ook bevaren. Beide motoren zijn compatibel met NMEA2000® en voorzien van elektronische brandstofinspuiting, met als optie Trolling Control – hier geen verschillen – en deze geweldige 4-taktmotoren zijn uitgerust met vele innovatieve technologieën van Honda, in een compleet nieuw jasje.

LANGZAAM HEEN EN WEER

Met Trolling Control kunnen makkelijk kleine aanpassingen worden gemaakt, omhoog of omlaag, in stappen van 50 toeren per minuut.

Nauwkeurige controle bij lage snelheden is net zo belangrijk als bestuurbaarheid bij hoge snelheden, zeker als u aan het vissen bent. De optionele Trolling Control kan eenvoudig de snelheid aanpassen in stappen van 50 toeren per minuut – ideaal tijdens het vissen.

EEN WATERDICHTE GARANTIE

Net zoals dat geldt voor onze motoren, is een Honda garantie de beste die u kunt krijgen.

1. Een gepatenteerde dubbelafsluitende anodisatiebehandeling op de body van aluminiumlegering. 2. Een onderlaag van epoxy grondverf. 3. Acrylverf in de kleur aqua marine silver. 4. Een bovenlaag van heldere acrylhars.

De reden is duidelijk: betere bescherming tegen zout water door betere anticorrosietechnologie en superieur onderhoud door speciaal opgeleide Honda monteurs. Als klant van Honda Marine profiteert u van een garantie voor recreatief of commercieel gebruik, zolang u zich houdt aan het onderhoudsschema. Deze garantie behoudt gedurende haar hele levensduur dezelfde waarde. Dat betekent dat de laatste dag net zoveel dekking geeft als de eerste dag. Wij denken dat dit behoorlijk bijzonder is.

Vier verdedigingslagen

We anodiseren eerst de aluminium body met ons gepatenteerde ‘dubbelafsluitende’ proces. Vervolgens wordt een epoxy grondverf aangebracht voordat we de glinsterende zilverkleurige verf aanbrengen. Voor extra bescherming tegen UV-straling, brengen we ten slotte een bovenlaag van heldere acrylhars aan. En voor extra zekerheid is een oplosbare anode aangebracht, zodat alle aansluitingen waterproof zijn. Corrosie maakt geen schijn van kans.

Andere nieuwe buitenboordmotoren