Honda BF4

honda-bf4-buitenboordmotor
Merk Uitvoering Staart lengte Cilinders Gewicht Prijs
Honda BF4 SHNU Kort 1-cilinder 27 kg € 1.329,-
Honda BF4 LHNU Lang 1-cilinder 27,5 kg € 1.429,-

PLEZIER MET WAT POWER

Onze compacte, draagbare en gebruiksvriendelijke buitenboordmotoren zitten boordevol met de nieuwste Honda innovaties. Onze innovaties zijn niet alleen slim, maar ook duurzaam.

‘THE NEXT BIG THING’ IN COMPACTE MOTOREN

De BF4, BF5 en BF6 zijn net zo lang verfijnd, vormgegeven en getest tot de ultieme combinatie van betrouwbaarheid, prestaties, comfort en plezier werd bereikt.

Draagbaar assortiment

De nieuwe BF motoren zijn niet alleen de lichtste in hun klasse, maar hebben een ergonomisch ontworpen handvat waardoor ze eenvoudig mee te nemen zijn. De stuurhendel kan ook worden ingeklapt, zodat de motoren nog compacter worden en dus eenvoudiger op te bergen zijn.

Prestaties

De nieuwe 127cc-motoren zijn verrassend krachtig en accelereren niet alleen snel, maar leveren ook een hoog koppel. In het aanbod schroeven vindt u altijd een die aansluit bij uw behoeften. Als u zoekt naar een motor die eenvoudig te starten is, zult u zeer tevreden zijn met het nieuwe Honda decompressiemechanisme, waarmee iedereen deze buitenmotoren moeiteloos kan starten.

Comfort

We hebben al onze ervaring in het ontwerp van deze nieuwe motoren gestopt, zodat u zo comfortabel mogelijk vaart. Bovendien hebben de motoren weinig last van vibraties, produceren ze weinig geluid en zijn ze zeer betrouwbaar. Door de dynamo met een hoge laadstroom van 6 A is er altijd voldoende stroom voorhanden om uw elektronische apparatuur op te laden.

SCHOON GEWETEN

Geloof in wat u doet.

We kunnen de kwaliteit van ons leven pas verbeteren als we eerst denken aan de levende wezens om ons heen. En als het gaat om waterrijke omgevingen, bestaat er simpelweg geen excuus voor het verontreinigen van onze oceanen en wateren door brandstof uit boten.

De Honda manier

Soichiro Honda had een simpel idee om buitenboordmotoren schoner, stiller en vriendelijker voor het waterleven te maken – door ze 4-takt te maken. Deze oplossing maakte Honda pioniers in buitenboordmotortechnologie, maar nog belangrijker: we werden verantwoordelijker voor deze kwetsbare milieubron.

Compact, maar vol mogelijkheden

Wij laten onze motoren spreken; bekijk de kenmerken van onze nieuwe buitenboordmotoren.

Andere nieuwe buitenboordmotoren