Honda BF20

Honda-BF20pk
Uitvoering Staart Start Bediening Cilinders Gewicht Prijs
BF20 SHU Kort Hand Knuppel 2-cilinder 43,5 kg € 3.729,-
BF20 LHU Lang Hand Knuppel 2-cilinder 46,5 € 3.829,-
BF20 SHSU Kort Elektrisch Knuppel 2-cilinder 46 kg € 3.929,-
BF20 LHSU Lang Elektrisch Knuppel 2-cilinder 49 kg € 4.029,-
BF20 LHGU Lang Elektrisch Knuppel 2-cilinder 54,5 kg € 4.129,-
BF20 SRU Kort Elektrisch Afstandsbediening 2-cilinder 46,5 kg € 4.399,-
BF20 LRU Lang Elektrisch Afstandsbediening 2-cilinder 48 kg € 4.399,-
BF20 SRTU Kort Elektrisch Afstandsbediening 2-cilinder 46,5 kg € 4.639,-
BF20 LRTU Lang Elektrisch Afstandsbediening 2-cilinder 55,5 kg € 4.739,-

Buitenboordmotoren die 15 of 20 pk produceren en toch draagbaar zijn – u kunt het maar beter geloven. Met hun handig geplaatste inklapbare handgrepen zijn ze ideaal voor alle boten die vermogen in klein formaat nodig hebben.

Licht en draagbaar vermogen dat soepel, schoon en stil is

Buitenboordmotoren die 15 of 20 pk produceren en toch draagbaar zijn – u kunt het maar beter geloven. Met hun handig geplaatste inklapbare handgrepen zijn ze ideaal voor alle boten die vermogen in klein formaat nodig hebben.

Stil en draagbaar vermogen

Als u een opblaasboot, RIB of tender heeft, zijn deze motoren niet alleen makkelijk te vervoeren, maar ook makkelijk te bedienen.

EEN FIJN GESPREK

Ze zijn zo stil dat u het vermogen kunt opvoeren zonder dat u uw stem hoeft te verheffen.

Of u hem nu commercieel of recreatief gebruikt, als de 4-takt tot leven komt merkt u hoe stil hij is. En dankzij het exclusieve Honda rubberen bevestigingsmiddel dat trillingen absorbeert, voelt hij ook nog eens heel soepel. Deze krachtige buitenboordmotoren stuwen u en uw passagiers moeiteloos over het water, op weg naar het werk of tijdens het vissen. En daar mag u best een fijn gesprek over hebben.

COMPACTE PRESTATIES

Onze motoren hebben een reputatie gebaseerd op betrouwbaarheid, superieure brandstofzuinigheid en lage emissies – het milieu zal u dankbaar zijn als u kiest voor een Honda.

Van top tot teen is de BF15 een elegant uitziende motor die elke boot of opblaasboot zal aanvullen.

U vindt het vast interessant dat deze lichte 4-taktmotoren met een inhoud van 350 cc makkelijk te starten zijn. Dat komt door hun compressiesysteem en Programmed ignition (PGM-IG). Dit ontstekingssysteem levert nauwkeurig de juiste mix van benzine en lucht aan de twincilinders, zodat deze Honda motoren direct van start gaan – ook bij koude start.

Harde werkers

Deze compacte motoren lopen niet alleen heel soepel, maar zijn ook robuust, en daarom ook ideaal voor commercieel gebruik. Ze beschikken over een dynamo met hoge capaciteit, die de meeste elektronische apparatuur die u aan boord heeft ondersteunt – zelfs bij lagere toerentallen en snelheden.

OPVALLEND MOOI

Wij vinden dat iets dat mooi werkt er ook geweldig uit moet zien.

De prachtige zilverkleurige buitenkant reflecteert de kleuren van de zee.

De afwerking is verbluffend in de kleur Honda aqua marine silver. En dankzij de inklapbare handgreep op precies de goede plek ziet de buitenboordmotor er zelfs fantastisch uit terwijl hij wordt gedragen.

Altijd op de hoogte

Beide motoren zijn verkrijgbaar met stuurhendel en afstandsbediening. De afstandsbediening toont motorwaarschuwingslampjes, oliedruk en oververhitting. Hij maakt bovendien een geluidssignaal om uw aandacht te trekken, mocht er iets gebeuren terwijl u zich concentreert op andere taken. De kans is maar heel klein – maar mocht er een probleem zijn, dan hebt u voldoende tijd om te handelen.

EEN WATERDICHTE GARANTIE

Net zoals dat geldt voor onze motoren, is een Honda garantie de beste die u kunt krijgen.

Onder die stijlvolle zilverkleurige buitenlaag zitten vier lagen van Honda’s exclusieve corrosiebescherming.

De reden is duidelijk: betere bescherming tegen zout water door betere anticorrosietechnologie en superieur onderhoud door speciaal opgeleide Honda monteurs. Als klant van Honda Marine profiteert u van een garantie voor recreatief of commercieel gebruik, zolang u zich houdt aan het onderhoudsschema. Deze garantie behoudt gedurende haar hele levensduur dezelfde waarde. Dat betekent dat de laatste dag net zoveel dekking geeft als de eerste dag. Wij denken dat dit behoorlijk bijzonder is.

Vier verdedigingslagen

We anodiseren eerst de aluminium body met ons gepatenteerde ‘dubbelafsluitende’ proces. Vervolgens wordt een epoxy grondverf aangebracht voordat we de glinsterende zilverkleurige verf aanbrengen. Voor extra bescherming tegen UV-straling, brengen we ten slotte een bovenlaag van heldere acrylhars aan. En voor nog meer zekerheid is een oploselektrode bevestigd en zijn alle aansluitingen waterproof. Corrosie maakt geen schijn van kans.

Andere nieuwe buitenboordmotoren