Honda BF2.3

Honda-BF2.3pk
Merk Uitvoering Staart lengte Cilinders Gewicht Prijs
Honda BF2.3 SCHU Kort 1-cilinder 13.5 kg € 959,-
Honda BF2.3 LCHU Lang 1-cilinder 14 kg € 1019,-

PLEZIER KOMT VANZELF

U zult verrast zijn dat de kleinste Honda zo veel plezier kan geven.

In tegenstelling tot een 2-taktmotor zijn deze 4-taktmotoren ontzettend stil. Ze zijn bovendien efficiënter en er hoeft geen olie met benzine te worden gemengd, wat zo slecht is voor het milieu. Dus als u naar het midden van een meer vaart, een rivier volgt of langs de kustlijn vaart, weet u zeker dat het water net zo schoon blijft als het was.

KLEIN MAAR KRACHTIG

Een eencilinder 4-taktmotor die vrij draait vanaf de eerste ruk, wat het starten makkelijker maakt.

Hij beschikt over de nieuwste technologie die het ontstekingstijdstip nauwkeurig regelt. Als u hem start – zelfs bij koude start – zal de luchtgekoelde BF2.3 u nooit laten zitten.

Alle gemakken

Hij kan meer solide koppel leveren aan zwaardere vaartuigen als dat nodig is. Hij is eenvoudig te bedienen, makkelijk schoon te houden en zeer onderhoudsarm. Voeg daar Honda betrouwbaarheid, superieure brandstofefficiëntie en lage emissies aan toe, en u heeft alles wat u nodig heeft om goed van start te gaan op het water.

SCHOON GEWETEN

Geloof in wat u doet.

We kunnen de kwaliteit van ons leven pas verbeteren als we eerst denken aan de levende wezens om ons heen. En als het gaat om waterrijke omgevingen, bestaat er simpelweg geen excuus voor het verontreinigen van onze oceanen en wateren door brandstof uit boten.

De Honda manier

Soichiro Honda had een simpel idee om buitenboordmotoren schoner, stiller en vriendelijker voor het waterleven te maken – door ze 4-takt te maken. Deze oplossing maakte Honda pioniers in buitenboordmotortechnologie, maar nog belangrijker: we werden verantwoordelijker voor deze kwetsbare milieubron.

EN WATERDICHTE GARANTIE

Net zoals dat geldt voor onze motoren, is een Honda garantie de beste die u kunt krijgen.

Betere bescherming tegen zout water, door betere anticorrosietechnologie en superieur onderhoud door speciaal opgeleide Honda monteurs, voor nog meer betrouwbaarheid. Als klant van Honda Marine profiteert u van een garantie voor thuisgebruik en professioneel gebruik. U bent dus gedekt ongeacht het gebruik. Onze garantie behoudt dezelfde waarde gedurende de looptijd, wat betekent dat de laatste dag van de garantie precies dezelfde dekking kent als de eerste dag. Wij denken dat dit behoorlijk bijzonder is.

Vier verdedigingslagen

We anodiseren eerst de aluminium body met ons gepatenteerde ‘dubbelafsluitende’ proces. Vervolgens wordt een epoxy grondverf aangebracht voordat we de glinsterende zilverkleurige verf aanbrengen. Voor extra bescherming tegen UV-straling, brengen we ten slotte een bovenlaag van heldere acrylhars aan. En voor nog meer zekerheid is een oploselektrode bevestigd en zijn alle aansluitingen waterproof.

Andere nieuwe buitenboordmotoren