Buster X – Hiswa Boot!

Buster-X-Yamaha-60pk-02
Buster X Specificaties:
Modeljaar Nieuw
Lengte 5.35m
Breedte 2.01m
Gewicht 480 kg
Motor Yamaha 60 pk
Garantie Fabrieksgarantie
Prijs € 29.440,- zonder motor

Extra informatie

Kom tijdens de Hiswa te water deze Buster X bewonderen op de stand van Yamaha! Wij zijn daar aanwezig om alles over deze boot en de andere Buster boten te vertellen!

De Buster X is een veelzijdige allround boot die zich aanpast aan uw wensen. De veelzijdigheid is precies waarom het een van de meest populaire boten in het assortiment is. Geregistreerd voor zeven personen, is de Buster X flexibel precies wanneer u het nodig heeft. Met optionele accessoires kunt u deze Buster aanpassen aan uw wensen.

De Buster X is een uitstekende keuze voor de visser. De open, ruime dekopstelling vergemakkelijkt het bewegen in de boot. Het ruime interieur verhoogt het comfort van de vrienden van de schipper en maakt het trollen gemakkelijker. De zeegaande romp is geschikt voor lange visreizen. Stevige relingen en met antislip behandelde voetstappen zorgen voor veilig varen, zelfs in regenachtige omstandigheden. Voor de nacht kunt u de boot recht omhoog rijden, zelfs op een rotsachtige kust.

De Buster X heeft NFB-besturing voor extra comfort. Dit maakt autorijden lichter wanneer uw bestemming verder weg is. De grote vaste brandstoftank van 100 liter is de grootste in zijn categorie. De Buster X is een echte A-partner voor de booteigenaar die activiteit tijdens zijn vrije tijd op prijs stelt.