Buster Mini

Buster-mini-aluminium-boot-09
Buster Mini Specificaties:
Modeljaar 2023
Lengte 3,88 m
Breedte 1,49 m
Gewicht 104 kg
Motor Max 8 pk Yamaha
Garantie Fabrieksgarantie
Prijs € 3.495,-

Extra informatie

De Buster Mini is een praktisch roei- en motorboot, geschikt voor zowel de elektrische als benzinemotoren. De Mini is een onder verschillende omstandigheden voorspelbare beginnersboot en leent zich bijvoorbeeld prima als visboot of het vervoer van kleinere spullen. De boot is uitgerust met het revolutionaire ‘Easy Bail’-systeem: het zorgt ervoor dat regenwater gemakkelijk uit de boot kan lopen tijdens plané of als deze op de wal ligt*.

Ondanks zijn kleine formaat is de Mini een echte Buster, gebouwd volgens de ‘Aluminium Hull Technology’. Dankzij de aluminium constructie is de Mini duurzaam, onzinkbaar en vraagt geen onderhoud. Voor een kleine boot is de Mini opvallend ruim; drie personen met bagage vinden er gemakkelijk een plaatsje en dankzij het open karakter laat de Buster Mini zich gemakkelijk inruimen. De kuipvloer bestaat uit watervast multiplex en de zittingen zijn vervaardigd van vuilafstotend schuimmateriaal. Optioneel kan een speciaal roeipakket worden besteld, bestaande uit een set roeispanen en twee  roeidollen.

De Mini weegt slechts 100 kg en kan dus gemakkelijk aan wal worden getrokken en tijdens de winterstalling worden omgedraaid. Een ongeremde boottrailer is voldoende om de boot veilig achter een kleine auto te kunnen vervoeren.

* Geldt alleen bij gebruik van motoren vanaf 6 pk op planeersnelheid.