Buster M1

buster-M-aluminium-consoleboot-01
Buster M1 Specificaties:
Modeljaar Nieuw
Lengte 4,86 ​​m
Breedte 1,85m
Gewicht 365kg
Motor Max 40 pk
Garantie Fabrieksgarantie
Prijs € 13.795,-

Extra informatie

Buster M1

Buster M is een schitterende cottageboot. Hij is zorgeloos en haalt gemakkelijk de planneer snelheid, Buster M is perfect geschikt als allround cottageboot; daarop kunt u woon-werkverkeer, winkeluitjes, vissen in de buurt of een picknick met de kinderen regelen. Een duidelijke, overzichtelijke dekindeling garandeert veelzijdigheid en veiligheid.

De nieuwe Buster M deelt zijn rompgeometrie met de bijzondere favoriet van de vakpers: de Buster S. De topsnelheid met 40 pk ligt rond de 27 knopen, en de boot vaart opmerkelijk goed met de 30 pk Yamaha-motor. Buster M is geregistreerd voor vijf personen. Wij bieden deze nieuwigheid aan in twee configuraties; zijconsole en dubbele console. De zijconsoleversie (M1) is een eenvoudige, overzichtelijke allroundboot – dankzij de open dekopstelling is hij evengoed geschikt voor woon-werkverkeer, het vervoeren van uitrusting en vissen. De uitgebreider uitgeruste twinconsoleversie (M2) is standaard voorzien van een deur tussen de consoles en biedt u daarmee de mogelijkheid tot een achterzeil en havenkap.

De opnieuw ontworpen voorruiten bieden verbeterde bescherming tegen regen en opspattend water. Er is voldoende opbergruimte aan boord. De vaste achterbank biedt speciale ruimte voor de draagbare brandstoftank, accu en andere vaaruitrusting. De geïntegreerde canvasgarage biedt niet alleen ruimte voor het canvasblad, maar heeft in een apart compartiment ook ruimte voor fenders en landvasten. Het opbergvak in de boeg en de zit-/hengelkast bieden extra opbergruimte. De veilige, goed uitgebalanceerde bediening, aandacht voor detail en verschillende accessoires garanderen dat dit model populair zal zijn in de Scandinavische landen en continentaal Europa