Nieuws

juni 2017 | 2 nieuwe Sea-Doo Spark modellen in de kleur blauw


Wij krijgen begin juli weer 2 nieuwe Sea-Doo Spark modellen binnen. Een 2 persoons Sea-Doo Spark in de kleur blauw. Hou onze website in de gaten, wij zullen deze snel aan onze voorraad toevoegen. Direct reserveren? Bel: 0184-615178.

sea-doo-spark-blauw
| Nieuwe voorraad Admiral boten


Binnen 2 weken komt er weer een nieuw assortiment Admiral boten. De Admiral rubberboten zijn leuke en zeer betaalbare rubberboten. Admiral biedt een breed assortiment boten van klein tot groot en in alle gewenste kleuren.

admiral-boot-800

 

 
| De gehele maand juli korting op Jobe!


2017-06-24-Jobe-actie-800
april 2017 | Nieuw! Onze webshop Hondagenerator.nl


Wij hebben deze maand onze nieuwe webshop Hondagenerator.nl gelanceerd! Wij zijn erkend Honda dealer waardoor u altijd weet dat u bij een betrouwbare partij besteld. U heeft de originele garantie die u van Honda bent gewend. Uw onderhoudsbeurten kunt u daarom ook bij ons (Bouwmeester Watersport) laten uitvoeren.

Maar het allerbelangrijkste van deze nieuwe webshop, wij zijn de goedkoopste van Nederland!

slide-1-hondagenerator-800x375-1
januari 2017 | Sea-Doo Trixx – Nieuw in 2017!


Een volledig nieuwe beleving!
Want het was nog nooit zo makkelijk en plezierig om tricks uit te voeren. Het unieke stuur met verstelbare stuurverhoger geeft u meer stuurkracht om gemakkelijk te manoeuvreren met de Spark Trixx. Met exclusieve Variable Trim System (VTS) met groter bereik kunt u de neus van uw vaartuig nog hoger de lucht in brengen en het vaartuig nog dieper het water in laten duiken.  De voetsteunen bieden meer stabiliteit en vertrouwen in verschillende rechtopstaande vaarhoudingen. Dit is simpelweg het spannendste en meest aantrekkelijke nieuwe vaartuig op het water.

Kom langs in onze showroom en bekijk hem zelf.

Sea-Doo-spark-trixx-09  •