Generator

Onderhoud

Net als alle motoren hebben ook generatoren onderhoudsbeurten nodig. Of u de generator nu veel of weinig gebruikt. Vaak worden bij nieuwe generatoren ook verwacht dat u deze onderhoudsbeurten bij een dealer laat uitvoeren om de garantie te behouden. Vaak kijken mensen niet zo ruim bij hun generator, maar staan naar een paar maanden de generator niet gebruikt te hebben voor een verassing ‘hij start niet meer’.

Bouwmeester Watersport voert onderhoudsbeurten uit aan Honda en Yamaha generatoren. Om problemen te voorkomen adviseren wij ‘Aspen’ benzine te gebruiken, deze kunt u bij ons in de winkel kopen. Deze benzine is langer houdbaar dan ‘normale’ benzine en is ook veel schoner. Hierdoor voorkomt u start problemen.

Wilt u meer informatie of een onderhoudsbeurt? Neem direct contact op met Bouwmeester Watersport.

Reparatie

Ook reparatiewerkzaamheden aan uw generator kunnen wij uitvoeren. Verstandig is om de generator bij ons langs te brengen. Zo kunnen wij goed kijken wat de eventuele schade is en kunnen dit voor u repareren.

Wilt u een reparatie laten uitvoeren? Neem direct contact op met Bouwmeester Watersport.

Waterpompen

Honda en Yamaha.

Onderhoud

Ook een waterpomp is ‘gewoon’ een motor. Daarom heeft ook een waterpomp zijn nodige onderhoud nodig.
Bouwmeester Watersport kan u voorzien in deze behoefte. Wij geven ook aan waterpompen onderhoudsbeurten. Omdat waterpompen vaak van merken zijn die ook andere motoren maken, bijvoorbeeld Honda. Is het voor ons geen probleem om aan onderdelen te komen.
Voor een waterpomp die niet veel gebruikt wordt is het verstandig ‘Aspen’ benzine te gebruiken. Deze benzine is aanzienlijk schoner dan normale euro 95 benzine. Omdat deze benzine zo schoon is, blijft ook het motortje schoon. Zeker voor zo’n kleine motor is dit verstandig. Ook is deze benzine veel langer houdbaar waardoor u na hem enkele maanden niet gebruikt te hebben niet voor verassingen komt te staan.

Wilt u meer informatie of een onderhoudsbeurt? Neem direct contact op met Bouwmeester Watersport.

Reparatie

Ook reparatiewerkzaamheden aan uw waterpomp kunnen wij uitvoeren. Verstandig is om de waterpomp bij ons langs te brengen. Zo kunnen wij goed kijken wat de eventuele schade is en kunnen dit voor u repareren.

Wilt u een reparatie laten uitvoeren? Neem direct contact op met Bouwmeester Watersport.

Merken

Honda, Yamah

  •