Terug naar overzicht
Ribeye Tl310
€ Verkocht


ribeye-tl310

Super licht - Aluminium rib bodem
De tenders van Ribeye daarentegen zijn voorzien van een robuuste aluminium romp, maar laten zich dankzij het lage gewicht toch gemakkelijk vervoeren.


Specificaties  
Modeljaar: Nieuw
Lengte: 3,10 m
Breedte: 1,65 m
Gewicht: 43 kg
Motor: Max
Garantie: Geen garantie
Prijs: € Verkocht


Overige specificaties en opties

 

Lichtgewicht Ribeye’s lenen bij uitstek geschikt om probleemloos voor langere tijd als tender vanaf het strand te opereren. In de regel zijn kleine tenders vaak onderhevig aan enorme slijtage onder invloed van het slepen over zand, kiezels en andere harde ondergronden zoals scheepshellingen. Diepe krassen in de gelcoat zijn dan ook eerder regel dan uitzondering. De tenders van Ribeye daarentegen zijn voorzien van een robuuste aluminium romp, maar laten zich dankzij het lage gewicht toch gemakkelijk vervoeren. De kleinere modellen kunnen zelfs gemakkelijk op een imperiaal of een dak van een camper worden vervoerd. Alle modellen uit de TL-serie zijn geschikt om in davits te hangen, geplaatst te worden op het zwemplatform of te worden gesleept.

Dankzij hun lichte gewicht zijn deze Ribeye’s een volwaardig alternatief voor bezitters van grotere jachten die ooit de voorkeur gaven aan een rubberboot als tender, maar feitelijk een boot met een harde bodem prefereren. Standaard zijn deze tenders geschikt voor stuurknuppel besturing, maar voor gebruik met buitenboordmotoren met een hoger vermogen en afstandsbediening heeft Ribeye een aantrekkelijk assortiment stuurconsoles.

  •