Yamaha buitenboordmotoren

Yamaha buitenboordmotoren

Yamaha gebruikers wereldwijd houden van hun buitenboordmotor om vele redenen, maar er is één reden die er ver bovenuit steekt. Dat is de ongeëvenaarde prestatie in elk denkbaar opzicht in combinatie met de legendarische Yamaha reputatie van kwaliteit en betrouwbaarheid. Een unieke reputatie die in vele jaren is opgebouwd en die door geen enkel ander buitenboordmotorenmerk wordt geëvenaard. Of u nu een recreant of een professional bent; kies voor de motor die uw boot beter laat presteren en die garant staat voor een meer ontspannen en plezierigere tijd op het water. Kies voor een Yamaha buitenboordmotor. Waar ter wereld u ook kijkt, van de drukste jachthaven tot de stilste baai, u ziet het bewijs van onze populariteit overal om u heen.

De kunst van innovatie

Bent u op zoek naar een buitenboordmotor die eindeloos meegaat én die zijn waarde behoudt? Onze nieuwste motortechnologie staat in combinatie met toonaangevende innovatie, garant voor superieure prestaties, responsiviteit en soepele acceleratie. Maar ook ongekende souplesse, duurzaamheid en een onverslaanbaar laag brandstofverbruik.

Geavanceerde technologie

Het bereiken van een efficiënt verbrandingsrendement over het totale toerenbereik is één van de sterkste punten van elke Yamaha buitenboordmotor. Yamaha buitenboordmotoren zijn dan ook standaard voorzien van één van de meest geavanceerde elektronische brandstofinjectie systemen (EFI), maar ook moderne technologieën zoals variabele nokkenassen, digitale netwerkmeters, variabel sleeptoerental, Drive-byWire en het technisch geavanceerd HelmMaster zijn daarvan enkele voorbeelden.

Er bestaat geen compromis

Watersport heeft alles te maken met genieten, vrijheid en het gevoel dat u de wereld bezit. Om watersport voor u zo zorgeloos mogelijk te houden, is het belangrijk dat uw watersportproducten in goede handen zijn voor onderhoud. Bouwmeester watersport, officieel Yamaha Dealer, kan u met raad en daad bijstaan en u van alle adviezen voorzien die u nodig heeft rond het beoefenen van uw favoriete bezigheid, de watersport. Van de lichtgewicht Yamaha F2.5 tot de imposante Yamaha F350, de Yamaha-dealer is hét adres voor u!


  •