Torqeedo

Torqeedo

Torqeedo (buitenboordmotoren) brengt sinds 2005 een complete lijn met elektrisch aangedreven buitenboordmotoren op de markt. Het programma wordt gekenmerkt door een zeer uniek innovatief ontwerp. Alle motoren zijn krachtig, efficiënt en voorzien van een LCD display voor weergave van stroomverbruik, voltage, snelheid en resterende vaartijd- of afstand. De Torqeedo is hét emissie vrije alternatief voor een ‘normale’ buitenboordmotor.

De Travel 503 en 1003 modellen van Torqeedo buitenboordmotoren zijn geschikt voor kleine motorboten, bijboten en zeilboten, als alternatief voor benzinemotoren tot 4 PK. De lichtgewicht lithium accu is geïntegreerd in de motor en verwisselbaar met een reserve accu. De motor incl. accu weegt maar 14 kg en is dus heel goed hanteerbaar. In de bijbehorende draagtas kun je hem makkelijk meenemen en opbergen. De Torqeedo Travel motoren zijn volledig waterdicht.

De Cruise 2.0 en 4.0 modellen zijn geschikt voor grotere motorboten en vervangen buitenboordmotoren tot 10 PK. Ze zijn verkrijgbaar met stuurhendelbediening (tiller) of met besturing op afstand (remote). De motoren worden gecombineerd met een 24 volt (voor de Cruise 2.0) of 48 Volt accupakket in de boot. Daarvoor kunnen deep cylce loodaccu’s (semi- of vol-tractie), AGM accu’s of de Torqeedo Power 26-104 lithium accu(‘s) worden toegepast.

Voor advies over de Torqeedo motoren kunt u langskomen bij ons in de showroom. Wij hebben een aantal Torqeedo motoren hangen, onze adviseurs kunnen u alles over de Torqeedo motoren vertellen.


  •