Mercury


Om de juiste propeller te vinden heeft Mercury een handige site gemaakt. Klik hier om naar de website te gaan. (Kies voor: United States > English

Mercury 150 - 350 pk verado


Mercury opblaasboten

Quicksilver rubberboten heten tegenwoordig Mercury rubberboten. Er veranderd verder niks, alleen de naam.
Mercury

Mercury buitenboordmotoren

Je vindt op deze pagina Mercury buitenboordmotoren en Mercury rubberboten. De Mercury buitenboordmotoren staan natuurlijk bekend om hun betrouwbaarheid en prestaties. Mercury is het enige merk dat 5 jaar garantie geeft op zijn motoren. Mercury biedt voor alle motoren van pleziervaartuigen een beperkte driejarige anticorrosiegarantie.Het maakt dus niet uit of u in zout of in zoet water vaart, zelfs onder de zwaarste omstandigheden bent u beschermd.

Als u van ieder moment op het water optimaal wilt genieten, dan hebt u meer dan een motor nodig. U moet kunnen rekenen op een onderneming. Een onderneming die ervoor zorgt dat het bezit van een van haar motoren u zo’n goed gevoel geeft dat u zich nergens meer zorgen over maakt. Het enige waarover u dan nog moet piekeren, is het plannen van uw volgende avontuur. Welkom bij Mercury®.

Mercury Rubberboten

De Mercury rubberboten zijn misschien niet voor iedereen meteen bekend. Wellicht als we het over Quicksilver rubberboten hebben zegt dat wat meer. De nieuwe naam voor Quicksilver rubberboten is vanaf nu Mercury rubberboten! Dezelfde service en kwaliteit die u gewend bent, alleen de naam is anders!


  •