Evinrude motoren

Evinrude motoren

Hebt u ook zo’n hekel aan onderhoud? Het gedoe? Het wachten? De kosten? Probeer eens een andere buitenboordmotor. Evinrude buitenboordmotoren maken korte metten met een aantal routinematige onderhoudstaken, zodat u hier nooit meer last van hebt. Het is simpel. Waar bent u liever? Op het droge of op het water?

Officiële Evinrude Dealer – Bouwmeester Watersport

Bouwmeester Watersport is een officiele Evinrude dealer! Dat betekend dat al het onderhoud en de reparaties aan een Evinrude motor door vakkundige monteurs wordt uitgevoerd. U heeft dus altijd de volledige fabrieksgarantie op uw Evinrude buitenboordmotor. Onze monteurs zijn door Evinrude zelf opgeleid en worden continu bijgeschoold.

Weinig onderhoud

Of u nu een nieuwe boot of eentje die al een aantal havens heeft gezien hebt, met een boot met een Evinrude E-TEC-motor kan u gegarandeerd meer tijd op het water doorbrengen. Bovendien zijn deze motoren bijzonder brandstofefficiënt, vereisen ze weinig onderhoud en hoeft u de eerste 3 jaar of 300 vaaruren niet bij een dealer langs.

Meer tijd op het water met een Evinrude motor

Er is niets zo kostbaar als uw vrije tijd. Daarom streeft BRP voortdurend naar nieuwe en betere manieren om u te laten genieten van uw favoriete motorsport. In de sneeuw of op het water, op of naast de weg, onze passie voor avontuur is de drijvende kracht achter onze innovaties. Zo bieden wij onze klanten de ultieme powersportbeleving.

Evinrude modellen

Wat voor boot u ook heeft, Evinrude heeft een brede modellenlijn waardoor er altijd een Evinrude motor voor uw boot tussen zit. De lijn begint met de Draagbare Evinrude motoren dit zijn de kleine modellen, de 4-takt motoren uitlopend van 3.5 pk t/m 15 pk. Deze Evinrude motoren zijn zeer geschikt voor de kleinere boten, rubberboten, aluminium boten of kleine visboten. Na de draagbare motoren komen de Evinrude E-TEC Inline motoren van 25 pk t/m 90 pk.  De volgende lijn zijn de Evinrude E-TEC V4 motoren deze lijn heeft 2 types de 115 pk en 130 pk .  Dan komen de Evinrude E-TEC V6 motoren. Een prachtige lijn variërend van 150 pk tot 300 pk. Deze motoren worden veel gebruikt op grotere console boten, ribs, snelvarende consoleboten en speedboten. Vervolgens komt de serie voor de mensen die net wat meer willen! De Evinrude E-TEC High Output motoren deze motoren leveren net wat meer kracht als hun broertje uit de andere series.  Daarna komt de allernieuwste serie namelijk de Evinrude E-TEC G2 motoren, een compleet nieuwe motor! Een revolutionaire buitenboordmotor, een nieuw concept op de markt. De motor waar we waarschijnlijk nog veel over gaan lezen en zien. De motor is in veel kleuren te krijgen en dus perfect te combineren bij uw boot! Als laatste serie hebben we nog de professionele serie, de Evinrude Multifuel motoren, speciaal ontwikkeld voor het Amerikaanse leger.

Meer weten over de Evinrude E-TEC techniek. Lees hier meer.

MEER IN DE MIDDENKLASSE.

Evinrude 130 pk en 115 pk H.O.-V4-buitenboordmotoren. Met variabele uitlaatklep voor meer koppel in lage versnellingen en hogere topsnelheden en een nieuw motorkapontwerp om de luchtstroom te leiden, zodat meer vermogen en betere prestaties worden gerealiseerd.

KLEINE MOTOREN. GROTE PRESTATIES.

De 13 Evinrude-buitenboordmotoren in de 25 en 30 pk-klasse van BRP zijn licht en zeer robuust, met voldoende elektrisch vermogen en de laagste trolsnelheden binnen deze klasse buitenboordmotoren. Dankzij de ergonomisch verstelbare helmstokhandgreep profiteert u bovendien van meer comfort en een betere besturing. Het snelwerkende inductie-ontstekingssysteem zorgt er verder voor dat de bougies langer en beter meegaan, terwijl de kleine afblaasklep het meeste zand en ander vuil wegspoelt voor ongeëvenaarde duurzaamheid.

topheaderseadoo

 

[Download not found] [Download not found]


  •