Zeilmaker

zeilmaker

Een afdekzeil voor je boot is voor belangrijk voor het behoud ervan. Het beschermt je boot tegen weersinvloeden en UV verkleuring. Een afdekzeil is er in vele soorten en maten, zo hebben wij diverse universele zeilen op voorraad.

Wil je echt een goed passend zeil? Dan ben je bij ons ook aan het juiste adres, wij werken nauw samen met gespecialiseerde zeilmakers. U kunt uw boot bij ons achterlaten, de zeilmaker zal bij ons op locatie de boot inmeten en in overleg met u het juiste afdekzeil bepalen. Een bootzeil kan bijvoorbeeld een zeil zijn dat strak over uw boot wordt gespannen met misschien een paal in het midden voor de afwatering. Omdat elke boot anders is zal er voor iedere boot een maatwerk oplossing gemaakt moeten worden. Zo kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld voor uw sloep een buiskap te nemen. Doordat de zeilen ook uitgevoerd kunnen worden met buizen kunt u ook een volledig hoog afdekzeil nemen met ramen erin, zo kunt u ook bij slecht weer doorvaren en droog zitten onder uw afdekzeil.

Een speedboot daarentegen heeft weer hele andere eisen aan een afdekzeil, vaak wil je het bow-rider gedeelte apart kunnen afdekken ten opzichte van het zit gedeelte. Maar ook bij een speedboot is een hoge kap soms erg handig, voor de zon of om droog te zitten tijdens een kleine regenbui.

Wat uw wensen ook zijn m.b.t. een afdekzeil voor uw boot, alles is bij ons mogelijk.

  •